Nihat Hatipoğlu, Murat Yıldırım'ın sözünü kestiği iddialarına açıklık getirdi
İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu, depremzedelere yardım için yapılan ortak yayında "Unutmayalım. Unutmak da bizim yaptığımız şeylerden bir tanesi" diyen oyuncu Murat Yıldırım'ın sözünü kestiği iddiasını yalanladı. Hatipoğlu, yaptığı açıklamada "Aynı anda birden fazla konuk telefonda olduğu için Murat Yıldırım kardeşimin sesini duymadım. Duysaydım böyle bir ses kesme problemi olmazdı. Kasti bir şey asla olmaz" dedi.
ATV, FOX, Kanal D, Kanal 7, Show TV, Star TV, TRT 1 ve TV8'in depremzedelere yardım için düzenlediği ortak yayında program moderatörlerinden biri olan Nihat Hatipoğlu, telefonla yardım toplayan oyuncu Murat Yıldırım'ın sözünü kestiği iddialarıyla ilgili bir açıklama yaptı.
Programda Yıldırım, kendisine söz hakkı verildiğinde "Bugün yardım toplayacağız, toplamaya da devam ediyoruz. En iyi yaptığımız şeylerden bir tanesi bizim bu. Çünkü Türk milleti olarak genimizde vardır bu zaten. Ama en iyi yaptığımız, az önce de söyledim ben bunu, diğer bir şeyi de belirtmek istiyorum" ifadelerini kullandı.
"UNUTMAYALIM" DEDİ, SÖZÜ KESİLDİ
Sözlerine devam eden Yıldırım, "Unutmayalım. Unutmak da bizim yaptığımız şeylerden bir tanesi" dedikten sonra Nihat Hatipoğlu "Teşekkür ederiz, teşekkür ederiz" diyerek sözü başka birisine verdi.
"KASTİ BİR ŞEY ASLA OLMAZ"
Sosyal medyada büyük yankı uyandıran bu anlar için "Nihat Hatipoğlu, Murat Yıldırım'ın sözünü kesti" şeklinde yorumlar yapıldı. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan ünlü ilahiyatçı, "Programda bağış toplarken stüdyoda aynı anda birden fazla konuk telefonda olduğu için Murat Yıldırım kardeşimin sesini duymadım. Duysaydım böyle bir ses kesme problemi olmazdı. Kasti bir şey asla olmaz" dedi.
İşte Hatipoğlu'nun o paylaşımı;
Yeni Magazin Haberleri
-
Recep İvedik'in Nurullah'ı Recep İvedik 8 için tarih verdi
Recep İvedik filminin sevilen karakteri Nurullah'ı canlandıran Nurullah Çelebi, Uşak'ta depremzede çocuklar için katıldığı bir gösteride Recep İvedik 8 için tarih verdi.
-
Donald Trump: 'Kraliçe II. Elizabeth bana yalakalık yapardı!'
Aralarında liderlerin ve ünlülerin bulunduğu bir dizi isimle yaptığı yazışmaları kitaplaştıran Donald Trump'ın artık aramızda olmayan Kraliçe II. Elizabeth ile ilgili sözleri olay oldu.
-
Ezgi Sertel'in baba acısı
Ünlü sunucu ve oyuncu Ezgi Sertel'in hayatını kaybeden babası Ali Sertel, son yolculuğuna uğurlandı.
-
Şahan Gökbakar ile Kerem Kınık, sosyal medyada birbirine girdi! Art arda paylaşımlar
Oyuncu Şahan Gökbakar ile Türk Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık arasında Twitter'da polemik yaşandı. Şahan'ın paylaşımını alıntılayan Kınık, ünlü oyuncuyu sahaya davet etti. Şahan ise "Kerem bey, afet bölgesine hizmet etmek, sahada olmak benim işim değil, senin işin. Ben maddi ve ayni yardım yapıyorum, çocuk okutuyorum. Onurlu ol, istifa et!" diye yanıt verdi.
-
Hava durumu sunucusu, canlı yayında baygınlık geçirerek yere yığıldı
Amerika Birleşik Devletleri'nde CBS kanalında hava durumu sunucusu olarak çalışan Alissa Carlson Schwartz'in, stüdyoya bağlanıldığı sırada, bir anda gözleri arkaya doğru kaydı. Baygınlık geçiren sunucu sandalyeden düşüp yere yığıldı. Kafasını masaya çarpan sunucu izleyenleri korkuttu