Kekin kalıba yapışmamasını nasıl sağlarız?
Bu sayfayı paylaşın

Forum : Yemek Tarifi

Kekin kalıba yapışmamasını nasıl sağlarız?



Yorumunuzu Yazın:

 

 

  • Esra, 23.12.2019 - 19:01

    Kek kalibi yerine kendi sekil verdiginiz yagli kagitda yapabilirsiniz
  • Yasemin, 23.12.2019 - 19:00

    Kek kalibini once margarinle yaglayip sonra unlayin o zaman yapismaz daha kolay cikabilir.
  • Gulay, 23.12.2019 - 18:57

    Yagli kagit kullanabilirsiniz. O zaman yapismaz
  • ECE, 21.12.2019 - 22:58

    1 granit kalıp kullanmak 2 kalibinizi margarinle yaglayin ve buzdolabına koyun hamurunu yapınca ya kadar donsun daha sonra hamuru kalıba boşaltın kekiniz pistikten sonra onbeş dakika sogumasini bekleyin daha sonra keki kalıp tan çıkarın
  • AyNur , 16.3.2018 - 00:37

    Güzelce yağlamak,,,yada kalliba yagli kagit koyalim
  • Gaye Dogan, 23.12.2017 - 18:48

    Kek kalıbı unlanir
  • Fatmacık, 16.12.2017 - 03:12

    Ben genelde bu tür yapışma ve kayganlaştırma durumlarında yağ kullanıyorum. Zeytinyağı koku bırakıyor ve akışkanlığı yoğun bunun yerine margarin daha mantıklı.
  • Deniz Toprak, 13.12.2017 - 19:21

    Un serpiştirin yapismiyor
  • piremses, 6.11.2017 - 12:25

    ben ne yaparsam yapayım yapışıyor:(
  • nünü, 31.10.2017 - 12:33

    Kaliteli bir kalıp kullanmak, kalıbı iyice yağlayıp unlamak gerekiyor

 

10 yorum


Yorumunuzu Yazın:

 

 

Forum Başlıklarında Ara

En Çok Yorum Yapılanlar