Dünyaca ünlü şarkıcı Maher Zain, Kahramanmaraş'a gelerek depremzedelere yemek dağıttı
İsveçli şarkıcı Maher Zain, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilimizde ağır yıkımlara neden olan depremlerin ardından sosyal medya hesabından peş peşe Türkiye için yardım paylaşımları yaptı. Paylaşımların ardından Kahramanmaraş'a giden şarkıcı, ekiplerle bir araya gelerek depremzedelere yemek dağıttı.
6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkez üssü meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler 10 ilimizde yıkımlara neden oldu. Binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği depremlerin ardından 10 ilimizde 3 ay süreyle OHAL ilan edildi. Türkiye'de ağır yıkımlara neden olan depremlere dünyaca ünlü isimler de sessiz kalamadı. Ülkemiz için yardım çağrısında bulunan Lübnan asıllı İsveçli şarkıcı Maher Zain, Türkiye'ye gelerek depremzedeler için yardım faaliyetlerine katıldı.
DEPREMZEDELERE YEMEK DAĞITTI
Depremin ilk gününden itibaren hemen her gün Türkiye'ye destek çağrısında bulunan Müslüman şarkıcı, İngiltere merkezli yardım kuruluşu "Salam Charity" ile bölgede yemek dağıtımı yaptı. Sosyal medya hesaplarında yardım faaliyetlerinden görseller paylaşan ünlü sanatçı, "Depremden en çok etkilenen şehirlerden birisi olan Kahramanmaraş'a geldik. Buradaki yıkımı size aktarmaya çalışıyorum ama kameradan bunu göstermem mümkün değil. Burada yaptığımız küçük şeyler ama çok gerekli olduğunu düşünüyorum. Hepinize desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum, sizlerin sayesinde bu yardımı gerçekleştirebiliyoruz" ifadelerini kullandı.
"ELİMİZDEN GELDİĞİNCE YARDIM ETMELİYİZ"
Şehir merkezinde olduklarını ve pek çok binanın yıkıldığını aktaran Zain, "Burası büyük depremin merkez üssü. Yüz binlerce insan evsiz kaldı. Elimizden geldiğince yardım etmeliyiz" diye konuştu. Daha önce de sosyal medya hesabından bağış kampanyalarına destek veren sanatçının paylaşımlarına, dünyanın farklı yerlerinden yazılan olumlu yorumlar ve destek mesajları dikkati çekti.
Yeni Magazin Haberleri
-
Recep İvedik'in Nurullah'ı Recep İvedik 8 için tarih verdi
Recep İvedik filminin sevilen karakteri Nurullah'ı canlandıran Nurullah Çelebi, Uşak'ta depremzede çocuklar için katıldığı bir gösteride Recep İvedik 8 için tarih verdi.
-
Donald Trump: 'Kraliçe II. Elizabeth bana yalakalık yapardı!'
Aralarında liderlerin ve ünlülerin bulunduğu bir dizi isimle yaptığı yazışmaları kitaplaştıran Donald Trump'ın artık aramızda olmayan Kraliçe II. Elizabeth ile ilgili sözleri olay oldu.
-
Ezgi Sertel'in baba acısı
Ünlü sunucu ve oyuncu Ezgi Sertel'in hayatını kaybeden babası Ali Sertel, son yolculuğuna uğurlandı.
-
Şahan Gökbakar ile Kerem Kınık, sosyal medyada birbirine girdi! Art arda paylaşımlar
Oyuncu Şahan Gökbakar ile Türk Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık arasında Twitter'da polemik yaşandı. Şahan'ın paylaşımını alıntılayan Kınık, ünlü oyuncuyu sahaya davet etti. Şahan ise "Kerem bey, afet bölgesine hizmet etmek, sahada olmak benim işim değil, senin işin. Ben maddi ve ayni yardım yapıyorum, çocuk okutuyorum. Onurlu ol, istifa et!" diye yanıt verdi.
-
Hava durumu sunucusu, canlı yayında baygınlık geçirerek yere yığıldı
Amerika Birleşik Devletleri'nde CBS kanalında hava durumu sunucusu olarak çalışan Alissa Carlson Schwartz'in, stüdyoya bağlanıldığı sırada, bir anda gözleri arkaya doğru kaydı. Baygınlık geçiren sunucu sandalyeden düşüp yere yığıldı. Kafasını masaya çarpan sunucu izleyenleri korkuttu