27 Mayıs 2012 Pazar 11:21
Haber Tarihi: 22 Kasım 2011 Salı Saat 17:30

Anlaşmak İçin Süre İstediler

Gülben Ergen ve Mustafa Erdoğan'ın İstanbul 14. Aile Mahkemesi'nde dün görülen boşanma davaları tarafların avukatlarının anlaşma için ek süre istemeleri yüzünden ertelendi.

Haber: Anlaşmak İçin Süre İstediler

Elmaelma.com - Şarkıcı Gülben Ergen'le yedi yıllık eşi Mustafa Erdoğan'ın boşanma davasında yine sonuç çıkmadı.

İstanbul 14. Aile Mahkemesi'nde dün görülen duruşmaya Ergen ve Erdoğan katılmadı.

Üç çocuk sahibi çifti avukatları temsil etti. Erdoğan'ın avukatı, anlaşmak için kendilerine süre tanınmasını talep etti. Mahkeme, taraflara anlaşmaları için ikinci kez süre verdi. Duruşmayı 16 Aralık'a erteledi. Çift, anlaşamazsa boşanma çekişmeli olarak devam edecek.

Ergen, Erdoğan'dan kendisi için 500 bin lira tazminat, velayetlerini istediği üç çocukları için de aylık 7'şer bin lira nafaka istiyor.

22.11.2011 17:30 [3142713]

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Çok Okunan Kadın Haberleri

En Yeni Kadın Haberleri

Günlük Burç Yorumları
Koç Burcu: Bugün aklınızdan geçenleri söyleyebilmeniz açısından oldukça uygun bir gün. Aklınızı meşgul eden soruları, doğru şekilde ifade edebileceğiniz bugünü iyi değerlendirmeye çalışın. Keyifli bir gün sizi bekliyor. Devamını okumak için tıklayın


Koç

Boğa

İkizler

Yengeç

Aslan

Başak

Terazi

Akrep

Yay

Oğlak

Kova

Balık

Okumak istediğiniz burcun üzerine tıklayınız.